A HP utángyártott tintapatron előnyei!

A Best-Toner kínálatában nem csak tonerek kaphatók, tekintse meg a széles HP utángyártott tintapatron kínálatot!

Kétség kívül a HP, vagyis a Hewlett-Packard a világ egyik (ha nem a) legnagyobb elektronikai cikkeket tervező és gyártó vállalata. A laptopok mellett talán a nyomtatóiról a leghíresebbek és nagy valószínűséggel a magyar felhasználók között is HP nyomtató várakozik otthon, hogy használják. Általában a legolcsóbb típusok ezek, de ne essünk abba a hibába, hogy a legolcsóbb nyomtatót vásároljuk meg. Ugyanis már bizonyított, hogy a nagy gyártók, köztük a HP is, nem a nyomtatókon szerzi a hasznot, hanem a nyomtatókellékeken. A nyomtatót akár még veszteségesen is eladják, azonban hatalmas összegeket nyernek az olcsó tintapatronok árusításával. A figyelmetlen vásárló nem nézi egyből, hogy mennyibe kerül a nyomtatókellék, csak akkor döbben rá, hogy mennyibe kerül, amikor a boltban áll és nézelődik. A megoldás egyszerű, mindig ellenőrizzük le, hogy mennyibe kerül az adott nyomtatóhoz tartozó nyomtatókellék. Ha már megvásároltuk a printert és kiürült a tintapatron, akkor sok választásunk van, hogy hogyan töltsük újra. Vagy megvásároljuk a rendkívül drága eredetit, utántöltjük, vagy vásárolunk egy utángyártottat. Szerintünk mindenképpen az utolsó megoldás a legjobb, mivel így nem kell elköltenünk több tízezer forintot, ha ismét használni szeretnénk a készülékünket.

Egy másik bejegyzésben már írtunk az utángyártott tintapatronokról, azt is érdemes elolvasnia!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus