Hotel Budapest Szőnyi

A Szőnyi Hotel Budapest *** Superior egy nagyszerű szálloda, ahol azon dolgoznak, hogy a legjobbat, legtöbbet nyújtsanak a vendégeknek. Évtizedes múlttal a hátuk mögött fontosnak tartják a vendégeik visszacsatolásait, visszajelzéseit, azok alapján váltak egy diszkrét, komoly, de családias, családbarát hotellé Budapesten. Az M3-as autópályához és a belvároshoz is közel helyezkedik el a Hotel Budapest Szőnyi *** superior, ami lehetővé teszi a gyors megközelítést bármely irányból. A hatalmas kert és a kerti tó azonban feledteti a vendégekkel az autópályák és a nyüzsgő belváros közelségét. A wellness részlegen kikapcsolódhat a megfáradt utazó, míg az étterem az ügyfelek szerint is nagyszerű. 42 szobájukban led tv, wifi, széf, anti allergén szőnyeg, légkondicionáló, minibár, hajszárító van, zárt parkolóval rendelkeznek.

A vendégek korlátlanul használhatják a wellness szolgáltatásokat, a gyerekeknek játszótér áll a rendelkezésükre. Ne hagyja ki ezt a páratlan, családi "garden" hotelt, amely méltán az egyik leghíresebb külön álló Hotel Budapest belvárosához közel. Amennyiben üzletember, és üzleti rendezvényeket tartana, az is megoldható ebben a szállodában, valamint a gyönyörű környezet miatt a budapesti szálloda kiválóan alkalmas esküvők megrendezésére is.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus