Cinema Video Production - budapesti reklámfilm stúdió

Cégünk cégbemutató PR film, reklámfilm, termékbemutató videó, videoklipek és légi filmfelvételek készítésével foglalkozik. Egy reklámfilm a vállalat tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait és a munkatársait mutatja be izgalmasan közel egy percben.
Manapság egy vállalkozás számára a leggyorsabb és leghatékonyabb kommunikációs forma a vevők megszólításához a videó, amikor hatékonyan és gyorsan szeretne bemutatkozni, ismertté válni. Egy imázsfilm segítségével megismertethetik a cég arculatát, bemutathatják értékeit, termékeit, szolgáltatásait és növelhetik presztízsét is. Egy drónnal készült videó olyan szögből mutathatja be cégét, telephelyét, járműparkját, ahogy egy ügyfél nem látja.
A tökéletes effektek létrehozása érdekében vállaljuk lassított felvételek készítését, rendezvények videózását full HD és 4K minőségben. Egy jó rendezvényfilm bemutatja a rendezvény célját, hangulatát, összefoglalást ad a főbb eseményekről. Egy konferencia felvételének célja lehet annak későbbi, oktatásra való felhasználása, de felhasználható egy PR film készítésénél is akár befektetők és leendő partnerek számára.
Vállaljuk továbbá timelapse felvételek készítését is. Ezeken a különleges hangulatú, "felgyorsított idő" felvételeken lassú változásokat mutathatunk be látványosan.
A vírusvideó olyan speciális reklámfilm, melynek egyik legfontosabb eleme, hogy legyen egy virális alkotórésze. Ez annyit jelent, hogy vagy a történés vagy a nyelvezet, vagy egyéb alkotóeleme legyen meghökkentő, humoros vagy az átlagtól teljesen eltérő, amely megosztásra sarkallja a nézőt. Az egyéb, átadandó információ pedig emögé van “elrejtve”.
Egy jól sikerült reklámfilmre nem mint reklámra, hanem mint érdekes videofilmre tekintenek a nézők, ezért is fontos, hogy a Facebookon és a Youtube-on egyaránt megtekinthető legyen.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus