D&T 2000 Kereskedelmi Kft.

A D&T 2000 Kereskedelmi Kft 1998-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú cég. Tulajdonosai a magyar építőiparban 1990 óta, meghatározó szerepet töltenek be a belsőépítészet, egyedi bútorgyártás területén. Kereskedelmi tevékenységünknek első lépéseként hazai és külföldi gyártású, minőségi bútorok beszerzését és értékesítését tűztük ki célul. 2005-ben nyitottuk meg új 200nm-es bemutatótermünket, ahol a németországi Alno cég konyhabútorait, és a cégünk által egyedileg tervezett és gyártott D&T konyhabútor és fürdőszobabútorait értékesítjük!
Egyedi bútorgyártás az Ön igénye szerint: konyhabútor, fürdőszobabútor, gardrób szekrény, nappali és hálószoba bútor. Széleskörű konyhagép kínálatunkból - Miele, Siemens, Bosch, Bauknecht, Whirlpool, SMEG, De Dietrich, CATA, Nodor, KitchenAid, Liebherr hütők – gépesítheti konyhabútorát. Ehhez nyújt segítséget weboldalunk és Budapesti bemutatótermünk. Itt széles választékban bemutatunk konyhabútorokat, háztartási gépek továbbá Elica, Falmec, Galvamet-Exclusive, Sirius csúcskategóriás páraelszívó készülékeket. Tanácsot adunk milyen mosogatótál, csaptelep, egyéb kiegészítő illik a konyhájához. Ebben segít Önnek a korszerű anyagokból készült Blanco mosogatótálak, csaptelepek és hulladéktároló rendszerek, tartozékok. Üzletünkben kiállított InSinkErator konyhamalacot személyesen megtekintheti. Tekintse meg, rendszeresen megújuló akciós ajánlatainkat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus