Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Duguláselhárítás Budapesten és környékén

Duguláselhárításra van szüksége? Ha a házi praktikák már nem bizonyulnak elegendőnek, ideje szakembert hívni. Harcsa Sándor „Lefolyódoki” segít megszűntetni a dugulást, amely talán az egyik legkellemetlenebb és leggyakoribb háztartási probléma.
A lefolyódugulások jelentős része megelőzhető kellő körültekintéssel. Mosogatóknál szinte mindig ételmaradék és darabos áruk okozzák a gondot. A fürdőkádaknak, zuhanytálcák, fürdőszobai mosdókagylóknak pedig a hajszálak a legnagyobb ellenségei, főleg hosszúhajúaknál. Ezért érdemes – de nem csak a fürdőszobában – fém vagy műanyag szűrőt tenni a lefolyóba, gyakran bő forró vizet önteni bele. Érdemes negyedévente kitisztítani a szifont is. Udvari csatorna duguláselhárítása már komolyabb feladat például gyökérbenövés esetén. Ha nem megfelelő lejtéssel építették ki, nagyon hamar megvan a baj. Fontos, hogy fákat, cserjéket ne a csatornarendszer közelébe ültessünk, hiszen a szárazságban a gyökerek könnyen utat találnak a csatornába. Ha a lefolyó hosszabb, több tisztítóidomot is kell beiktatni, legalább tíz méterenként egy-egy hozzáférhető nyílás szükséges. A vezetékeknek épületen belül PVC, épületen kívül KG csöveknek kell lenniük. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol az alap vezeték kisebb volt a rákapcsolódó legnagyobb méretű vezetéknél, ami nagyon nagy hiba. Sokéves munkánk során már mindenféle problémával, dugulással volt dolgunk. Bízza ránk a piszkos munkát! Kérés esetén az elvégzett duguláselhárítás, csatornatisztítás után szakszerűen fertőtlenítünk, szagtalanítunk. Mi a Lefolyódokinál duguláselhárítást Budapesten és Pest megyében végzünk, ingyenes kiszállással.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus