Egyedi Apple IPhone rögzíthető tokok

Tisztelt Látogató!

Minő boldogság volna számomra, ha tekintetével eme cikkben rákattintana erre a linkre: http://iphonetokok-infinity.hu/ (ha nem működik, kérem másolja be böngészőjének keresősávjába), amelynek segítségével honlapunkra navigál, ahol rálelhetne álmai legjobb Iphone 4 vagy Iphone 5 telefonjára rögzíthető egyedi tokját.
Lélekben kérem készüljön fel, hogy nem a megszokott, gépek által készített, formára öntött design-nal fog találkozni! A nálam forgalmazott Iphone tokok kizárólag képekkel díszítettek és műanyagból, illetve szilikonból készültek (a szilikonnak úgy éreztem, kifejezetten kellemes a tapintása!).
Ha úgy veszi észre, hogy nem látott magának megfelelő terméket, akkor vállaljuk, hogy az Ön által küldött képből (melyen részt vehet családja, szerette, nem szerette, kutyája, macskája, papagája, autója, stb.) tökéletesen egyedi képet készítünk Önnek!

Keressen minket nyugodtan!

info (kukac) iphonetokok-infinity.hu

Maradok tisztelettel,
Infinity Team

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus