Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Receptek

Szeret kísérletezni a konyhában vagy éppen folyamatosan új receptek után kutat az interneten, akkor feltétlen látogasson el a recept fórum oldalára. Itt a regisztrált tagok beküldött receptjei között akadhat rá néhány gyöngyszemre. A keresgélést nagyban megkönnyíti, hogy az oldal tematikusan lett kialakítva. Ez nem jelent mást, minthogy a receptek alapanyagok vagy főbb ételcsoportok köré szerveződnek. Így akár pillanatok alatt rálelhet egy finom sült receptjére vagy éppen egy finom sütemény receptjét próbálhatja ki. Az elkészítés után akár minősítheti az adott receptet és hasznos tanácsokkal segítheti a többi érdeklődőt.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus