Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Eladó kutya

Kedvencet szeretne magának egy kiskutya személyében, akkor keresse fel az ebadta oldalát. Itt Mindenki rátalálhat egy olyan kutyára, aki már régóta hiányzik az életéből. Ez a kutya lehet fajtatiszta, de akár keverék kiskutya is. Ha segíteni is szeretne, amikor kutyát választ magának, akkor ajánljuk a figyelmébe a menhelyen élő kutyákat is. Ezen kutyák örökbefogadásakor segíti is mind a menhelyeket, mind az állatokat. A weblap kialakítása lehetővé teszi, hogy fényképes hirdetéseket adjanak fel mind a kutyatenyésztők, mind a kiskutya tulajdonosok is. A fényképek segítik a döntés meghozását.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus