Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Elhagyatott háziállatok gazdikeresője

Mostanság gyakrabban kerülnek olyan helyzetekbe a háziállatok, elkerülnek különböző okok miatt. Elkerülnek otthonukból és magukra számíthatnak, a másik oldala, befogadok és a tulajdonos keresi és előbb utóbb a nyomára akad. A honlap célja regisztráció után a kiválasztva a megyét és a várost és milyen állatról van szó. Megírjuk az állat sorsát, hol találtuk, hogyan veszett el és ehhez hasonlók. Megadjuk a elérhetőségünket és fényképet töltünk fel. A portálon a megjegyzés részben tájékozhatunk róluk.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus