Klasszikus garnitúrák áruháza

A klasszikus ülőgarnitúra ma már nélkülözhetetlen szerepet játszik az életünkben. Szinte minden lakás nappali szobájában találkozhatunk vele, de ez a lakberendezési tárgy nem hiányozhat a hotelekből, és számos egyedi kialakítású irodából sem. Elmondhatjuk, hogy a klasszikus ülőgarnitúrának van egy sajátos varázsa. Ebben a bejegyzésben arra a kérdésre keressük a választ, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyek nélkülözhetetlenné teszik ezt a bútort.

Milyen tulajdonságok teszik klasszikussá az ülőgarnitúrát?

Nem is olyan egyszerű ezt megfogalmazni, talán három nagy csoportba sorolhatjuk a klasszikus ülőgarnitúra egyedi tulajdonságait. Ezt a lakberendezési tárgyat a kiváló minőségű alapanyagok, a rendkívüli formavilág és az egyedi stílusú kárpitok teszik örök életűvé, igazán klasszikussá.

Néhány szó az egyes csoportok sajátosságairól…

Az alapanyagok!

Mivel a klasszikus ülőgarnitúrát több évtizeden keresztüli, folyamatos használatra tervezik, ezért rendkívüli figyelmet fordítanak minden egyes alkotó elem kiválasztására is. A szabad szemel nem látható tartószerkezet, és a rögzítés technikai felszerelések esetében is így van ez.
A klasszikus ülőgarnitúrák kárpit borításának kiválasztásakor is fontosnak tartják az alapanyagok minőségét. A klasszikus ülőgarnitúrákat a világ legelismertebb olasz, spanyol, amerikai és török szöveteivel vonják be. De az exkluzivitást fokozza a bőr kárpit is.

A formavilág…

A klasszikus ülőgarnitúrák formavilága is rendkívül kifinomult és sokoldalú. Megvásárolhatjuk a kanapékat, a sarok ülőket, a 3+2+1 típusú ülőgarnitúrákat is.
A klasszikus ülőgarnitúrák egyediségéhez az ülőfelület, a támla és a karfák domborulatai is jelentős mértékben hozzá tesznek.

A kárpit…

A kárpitot az alapanyagok minősége esetében már említettük, azonban a színéről és a mintájáról sem feledkezhetünk meg. A bőrrel fedett klasszikus ülőgarnitúrák között nincs két egyforma bútor. A szövettel borított ülőgarnitúrák is rendkívül változatosak, ezért könnyen megtalálható a fiatalos, modern stílusú lakások nappali szobájába, valamint a rendkívül elegáns kialakítású irodába sőt a teraszra illő klasszikus ülőgarnitúra is.

Keressen minket budapesti bemutatótermünkben. Címünk: Pepita Elefánt Bútorház (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 61-65.)

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus