Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Előtakarékosság

Az előtakarékosság lehetővé teszi, hogy megteremtsük a szükséges anyagi feltételeket olyan jelentős kiadásokhoz, mint a lakásvásárlás, lakásfelújítás, vagy éppen az építkezés. Ugyanakkor fontos, hogy megbízható megoldást válasszunk, hiszen megspórolt forintjainkat nem fektetjük akármibe. A Quaestor lakásszámla azért található a lakás-előtakarékossági konstrukciók élvonalában, mert a jelentős hozam nem kiemelt kockázattal, hanem biztonsággal párosul. Kamatadó nincs, a kamatok fixek, és a 30 százalékos állami támogatásról sem érdemes lemaradni. Ha lejárt a futamidő, az összegyűlt pénzt belátásunk szerint fordíthatjuk otthonunk modernizálására, építkezésre, vagy új lakás vásárlására.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus