Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja

2015 tavaszán fergeteges bűnügyi, akció, animációs filmmel kezd a magyar filmipar. 2015 február 19.-én mutatják be Magyarországon a Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja című 18-as korhatár besorolást kapott filmet.

A Manieggs egy olyan alkotás, amely görbe tükröt mutat a bűnügyi és akció filmek készítőinek egy vicces, de azért véresen komoly alkotásban. A film története szerint a főhősünk egy olyan kemény tojás, akit haverjai besároznak, és ezáltal börtönbe kerül. Az idő múlásával már egész gonosszá edződött kemény tojás szabadulása után kamikáze akcióba kezd, hogy leszámoljon az összes olyan figurával, aki miatt koholt vádak alapján sittre került.

Az animációs film forgatókönyv írója és rendezője Miklósy Zoltán.
A SIBA Média weboldalon megtalálhatsz minden fontos információt a Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja című animációs filmről, megnézheted a film előzetesét, képeket és jelenetfotókat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus