Érdekességek a klímákról ebben a blogban

Bár a nyári kánikulának már vége, de jövőre újra a forrósággal kell majd küzdenünk a nyári hónapokban. Ilyenkor a legkellemesebb egy klimatizált helyiségben lehet. Ha pedig elindulnánk klímát választani, hogy jövő nyáron otthonunkban is kellemes hűs légkör uralkodjon, akkor nem árt ha tisztában vagyunk néhány fogalommal. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy tisztázzuk mi is az az inverteres klíma. Ha dióhéjban szeretnénk összefoglalni, akkor annyi, hogy azok a klímák, amik nem on-off működésűek. Az inverteres klímák előnyei is ebből, vagyis a működésbeli különbségből fakadnak. Az ilyen klímák folyamatosan üzemelnek azonban ennek ellenére is kevesebbet fogyasztanak, mint on-off működésű társaik. A hagyományos klímák ugyanis a folyamatos ki és bekapcsolással több energiát vesznek fel, mintha folyamatosan, azonban egy alacsony fokozaton üzemelnének. Pedig az inverteres klímáknak általában elegendő egy ilyen alacsonyabb fokozaton üzemelniük, hiszen a folyamatos működésnek köszönhetően kisebb teljesítmény mellett is képesek hűvösen tartani a lakás levegőjét. Ha szeretne még többet megtudni az inverteres klímák működéséről és azok előnyeiről, akkor nézzen bele ebbe a blogba.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus