Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

otthon

VINTAGE BÚTOROK – A STÍLUS, AMIBEN A BÚTORNAK LELKE VAN

A lakberendezésben a vintage stílus a bútorok újrahasznosítását, felújítását, esetleg átalakítását jelenti. Egyre inkább divat, hogy a már meglévő bútorokat alakítják át vintage hatásúra egy kis csiszolással, átfestéssel, illetve a bútorhoz tartozó textilek cseréjével.

Lakberendezés kezdőknek is!

Szeretné kicsit feldobni valamivel lakását? Nem szeretne túl nagy változtatás, csak kicsit meghittebbé, otthonosabbá tenné? Nem is szeretne túl sokat költeni erre? Akkor azt javaslom Önnek, hogy látogasson el weboldalunkra, a http://rizi.co.hu/ oldalra minden nap, hisz itt folyamatosan megújuló és bővülő lakberendezési tippeket találhat! Higgyen nekem, velünk jól fog járni, kattintson máris!

Redőny javítás

Meghibásodott? Elromlott, elvetemedett? Redőnye ki van téve az időjárás viszontagságainak. Előfordul, hogy apróbb javításra, vagy teljes újjáépítésre, modernizálásra van szükség. Ilyenkor válassza a Profit, aki rövid időn belül szakszerűen és kedvező árakon elhárítja a fennálló hibákat árnyékolóján.

Érdekességek a klímákról ebben a blogban

Bár a nyári kánikulának már vége, de jövőre újra a forrósággal kell majd küzdenünk a nyári hónapokban. Ilyenkor a legkellemesebb egy klimatizált helyiségben lehet. Ha pedig elindulnánk klímát választani, hogy jövő nyáron otthonunkban is kellemes hűs légkör uralkodjon, akkor nem árt ha tisztában vagyunk néhány fogalommal.

Kültéri wellness szaunák

Kültéri wellness szaunák, szaunaházak építése világszínvonalon!

Minden megépíthető egy kültéri szaunaházban, ami egy beltériben is, csupán a külső hőmérséklettel, illetve természeti elemekkel kell számolni. Megrendelőink igényei alapján szinte bárhová építünk kültéri wellness szaunát és szaunaházat ,természetesen figyelembe véve az adott hely műszaki és technikai adottságait.

Ha érdekele a lakberendezés

Egy sötétítő függönynek illeszkednie kell mind funkciójában, mind dizájnban az Ön otthonához. Egy jól kiválasztott és felrakott sötétítő függöny egyedivé változtatja ablakát. Ma már rengeteg féle sötétítő függöny közül választhatunk. Felhasználásuk szerint megkülönböztetünk dekorációs, árnyékolási, vagy sötétítési feladatra szánt függönyöket.

Egy tapétaüzlet meglátogatása új színben mutathatja meg a világot!

Először nézze meg jól jelenlegi falfestékét vagy tapétáját, és gondoljon vissza arra a pillanatra, amikor felrakta. Ilyen volt mint ma? Ilyennek képzelte el? Most pedig nézze meg honlapunkon a szebbnél szebb tapétákat és gondoljon bele: a tapétaüzlet termékei mindig olyanok maradnak, amilyennek elképzelte. Mert mi prémium kategóriás tapétákat forgalmazunk, melyek nap mint nap gyönyörűek.

Hőtükör fólia

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben.

Szobafestés

Hogyan dobjuk fel otthonunk kinézetét?
Egy lakást különböző módon díszíthetünk fel.Berendezési tárgyakkal,képekkel,virágokkal.De mit sem ér az egész,ha rossz a fal állapota.Mállik lepereg a festék,koszos zsíros a konyha,mert hosszú évek óta nem volt kifestve a lakás. Egy jó

Lakásfelújítás árak

Szeretnéd, ha ingyenes tanácsokat kapnál lakásfelújítással kapcsolatban úgy, hogy azt saját kezűleg is meg tudd csinálni, szakemberek segítsége nélkül? Most pénzt és időt spórolhatsz meg saját magadnak azzal, hogy oldalunkon feltüntetett tanácsainkat felhasználod.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus