Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Melltartó kiválasztásához segédlet

A melltartó kiválasztásának a legfontosabb része, hogy passzoljon a mellhez, azaz a legmegfelelőbb méretet kell eltalálni. A Melltartó extra webáruház egy szemléletes ábrával segít ebben a hölgyeknek, amiben külön kitér a kosárra, a pántokra, a melltartó közepére és a kapcsokra is. Tekintettel arra, hogy elsősorban az XXL méretű keblekre kínál a webshop fehérneműket, különösen fontos, hogy a hölgyek megfogadják a tanácsokat, hiszen a nagy mellek hordásának nehézségeit egy jól eltalált melltartó jelentősen csökkentheti! A megfelelő melltartó méret fél siker.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus