Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Fa nyílászárók lapja

A fa-nyílászárók.hu lap a legkorszerűbb technológiával készült, minőségi fa nyílászárók legfontosabb előnyeit,

legjellemzőbb tulajdonságait és széles felhasználási területeit mutatja be. Esztétikum és funkcionalitás, természetközeliség és a XXI. század műszaki paraméterei összegeződnek e kiváló minőségű, az emberi szemnek szép, egyedi tervek és egyedi gyártás szerint készülő nyílászáró-család darabjaiban. Valamennyi épülettípus vonalaihoz, színeihez és formájához könnyen kialakítható a megfelelő ablak, ajtó, zsalugáter, télikert, erkély fa szerkezettel, időjárásálló felület- és egyéb kezelésekkel ellátva. A rendszeresen karbantartott fa nyílászárók emberi léptékkel tekintve gyakorlatilag örök életűek. Fokozott hő- és hangszigetelésű fa nyílászárók, tolóajtók és -ablakok, egyedi méretben, színben, biztonsági kivitelben is. Fa bejárati ajtó, fa beltéri ajtó, fa ablak, fa erkélyajtó, zsalugáter, tolóajtó, tolóablak a német DIN szabványnak megfelelő kivitelben. Az üvegezés az igényeknek és biztosítói követelményeknek megfelelően dobásnak ellenálló ( A1, A2, A3), betörésnek ellenálló (B1, B2, B3) és golyóálló (C1, C2, C3) lehet. A C osztály ablakszerkezetei egyedi tervezést igényelnek. Gazdag, folyamatosan bővülő képgaléria segíti fantáziánk szabadon engedését, illetve a választást.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus