Konyhabútor építés - hogyan tervezzünk?

Konyhabútor építés és tervezés - ötletek nem csak lakberendezőknek!

Hogyan kezdjük a konyhabútorunk tervezésébe?

Minden konyhabútor tervezés előtt több szempontot is érdemes figyelembe vennünk. Tudta, hogy a konyhabútor átlagos élettartama akár 20 év is lehet? Ennyi idő alatt a konyhát használó háziasszonyok több száz kilométert is megtesznek. (felmérések alapján) Millió és millió mozdulat történik ezalatt a 20 év alatt a konyhabútor egyes elemei közötti a főzés során.

A legtöbb háziasszony átlagosan 30 napot tölt a konyhában egy év leforgása alatt!

Ezen idő alatt több ezerszer nyitják és csukják a konyhabútor szekrényeit és fiókjait. Ezek ismeretében könnyen belátható, hogy a konyha megfelelő elrendezése nagyban megkönnyítheti egy átlagos háziasszony életét. Hogy ne kelljen "felesleges" mozdulatokat tennie a rossz elrendezés miatt.

A konyhabútor tervezésénél tehát az a cél, hogy optimális elrendezésben épüljön meg a konyha és legyen kialakítva a berendezése. Több fajta elrendezés is ismert, ilyen lehet az U alakú konyha, L alakban kialakított konyha vagy az egysoros konyha.

Érdemes szakember segítségét kérni, ha nem vagyunk biztosak a megfelelő elrendezés kialakításában!

Látogasson el oldalunkra és ismerje meg a konyhabútor tervezés lépéseit. Igény esetén árajánlatot is készítünk 1 munkanapon belül. Igény esetén pedig ingyenes felmérést is készítünk!

Legyen Önnek is szép, komfortos konyhája!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus