Független biztosításközvetítői hatósági vizsga

Manapság a folyamatos képzés, önképzés elengedhetetlen feltétele annak, hogy szakmánkban sikeresek legyünk, az IBF Master Center Kft. ezt kínálja Önnek. A biztosításközvetítői hatósági képzés e cél eléréséhez szeretné hozzásegíteni azokat, akik részt vesznek az oktatáson. A hatósági képzés mellett személyiségfejlesztő tréning, vagy kommunikációs tréning is várja Önt, melyek mind hatásos segítséget nyújtanak a siker útján. Weboldalunk www.ibfmc.hu teljes körű információval várja Önt.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus