A valódi barátot felismered ebből a 3 jelből

Napjainkban, amikor leginkább telefonon vagy online tartjuk a kapcsolatot családunkkal, ismerőseinkkel lassan már munkatársainkkal is, egyre nehezebb valódi barátokra szert tenni.

Ha viszont igaz barátra tettél szert, erre a kapcolatra érdemes odafigyelni, és egész életedben megőrizni ha lehetséges. Összegyűjtöttük azt a 3 jelet, amiből kiderül, igaz barátra leltél e.

1. Minőségi idő, bármilyen elfoglaltak vagytok

Minden embernek arra van ideje, amire szeretnél. A legelfoglaltabb napirend esetén is időt kell találnod arra, akik számodra a legfontosabbak, és akikkel a leginkább törődsz. Ez pedig fordítva is igaz: akiknek fontos vagy, azok munka, család, esküvő szervezés vagy házfelújítás alatt is időt fognak szakítani rád. Ha azt tapasztalod, minden nehezítő körülmény mellett is rendszeresen tudtok közös programot szervezni és jól szórakozni a barátaiddal, valószínűleg igaz barátokat tudhatsz magad mellett.

2. Közös élmények és rengeteg nevetés

Közismert tény, hogy a kötődés kialakításának egyik legjobb formája a közös élmények létrehozása, az együtt nevetés.Legyen szó egy vicces filmről, egy aranyos kutyás videóról, a legfrisebb munkahelyi bénázásodról vagy egy félresikerült randiról, egy igazi baráttal ezeket mind megoszthatod, és jót mulathattok rajtuk. Itt fontos megjegyezni, hogy együtt nevetünk, nem egymáson. Egy igaz baráttal számos közös emléketed van, amikre meleg szívvel gondolhattok vissza. Fontos az emlékek megőrzése is, legyen az egy közös fotóalbum, egyedi feliratos poló, egy páros karkötő, lényeg az ha ezekre ránéztek, eszetekbe jussanak ezek az emlékek.

3. Az lehetsz, aki vagy

Ha valaki az igaz barátod, az előtt nem kell eltitkolnod a valódi éned. Egy őszinte kapcsolatban könnyen el tudod engedni magad, fesztelenül ki tudod fejezni a gondolataid és érzéseid, és nem kell megjátszanod magad ahhoz, hogy elfogadjanak. Ez az igazi barátság. Egy valódi barát mellett önmagad lehetsz, és ez fordítva is igaz. Ha nem akarjátok megváltoztatni egymást és elfogadjátok a másikat úgy, ahogy, az nagyon jó alapja egy életre szóló baráti kapcsolatnak.

További 3 jelet olvashatsz ebben a cikkben: 6 jel amiből felismered ha barátra leltél!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus