Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

G-old infrapanelek, elektromos infrafűtés

Az infrapanel olyan fűtőtest, ami egy táblára hasonlít. A fűtésért felelős oldalán szilícium kristályok vannak, amelyek elősegítik az energia nagymértékű áramlását. A másik felére pedig ennek az ellenkezője igaz a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően.

Hogyan működik az infrapanel és miért érdemes elektromos fűtésre váltani?

A panel infravörös sugarakat állít elő, amihez elektromos áramra van szüksége. Kissé hasonlít a napsugárzáshoz azzal a kivétellel, hogy ezt szabad szemmel nem láthatjuk, illetve nincsen káros hatással az egészségünkre nézve. A hagyományos fűtéssel ellentétben a G-old infrapanel a környező tárgyakat hevíti fel, legyen szó falról, mennyezetről vagy bútorokról és így teszi kellemesebbé a hőmérsékletet. A hagyományos fűtés esetében a fűtőtest közelében lesz a legmelegebb, tehát a hő nem egyenletesen oszlik el a helyiségben, míg az infrafűtés az adott területen arányosan osztja el hőt.

Milyen hátránya van az infrapanelnek?

Az infrapanel csak akkor szabályozható, ha rendelkezésre áll termosztát vagy kapcsoló. Nagyobb belmagasságú helyiségekbe egyértelmű, hogy több darabra lesz szükség, éppen ezért az efféle területekre nem a legideálisabb megoldás, hiszen így már nem gazdaságos fűtési forma.

Miért kerüljük a fosszilis tüzelőanyagokat?

Napjainkban még mindig akadnak olyanok, akik fosszilis tüzelőanyagokat használnak, de ez káros a környezetünkre nézve, mert ezek az anyagok, mint például a szén is, nagyobb szén-dioxid-kibocsátással égnek el, tehát szennyezik a légkört és részeseivé válnak a globális felmelegedésnek.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus