Takarítás Budapesten és Csepelen

Profi takarítás Budapesten, Csepel szigeten. Takarító vállalkozás vagyunk, a szolgáltatások Budapesten és Csepelen és környékén hozzáférhetőek. Ha tisztaságra vágyik, keressen, mi megoldjuk.
Elsőleges profilunk az irodák, oktató-és tárgyalótermek továbbá lakások alkalomszerű és folyamatos takarítása, tisztán tartása.
Takarítás során mindig törekszünk a környezetvédelemre vegyszermentes, víztakarékos technológiák igénybe vételével, szelektív hulladékgyűjtéssel.
Irodatakarítás Budapesten és Csepelen: vállaljuk irodák, oktató-tárgyaló termek rendszeres vagy alkalomszerű jellegű takarítását. A tiszta, igényes irodahelyiség, a higiénikus munkakörnyezet létfontosságú, szuper érzés ilyen környezetben tevékenykedni és bátran fogadhatja itt vendégeit is.
Lehetőség van folyamatos takarításra és nagytakarításra is.
Ablaktisztítás szolgáltatásunk önmagában is elérhető. Fényes, csíkmentes, tiszta nyílászárók növelik a komfortérzetet. A tisztítás a keretekkel és egyéb tartozékokkal együtt zajlik, vegyszeres vagy -mentes kivitelben.
Lakástakarítás esetében vállalunk folyamatos (napi, heti) takarítást, házvezetést, alkalomszerű nagytakarítást.
Babysitting, gyermekfelügyelet is van nálunk, ha nincs kire bízni kisgyerekét, segítünk. Referenciával rendelkező, gyermekmegőrzésben gyakorlott babysitter kollégáink mellett nyugodtan hagyhatja gyermekét.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus