Gyapjú takaró – a tökéletes alvás megteremtésére

Életünk 1/3-át, átlagosan napi 8 órát töltünk alvással. Kulcsfontosságú hogy szervezetünk megfelelően kipihenje magát az éjszaka folyamán, regenerálódjon. Ehhez nélkülözhetetlen a megfelelően kialakított fekvőhely, és egy olyan takaró, mely meleg, száraz klímát biztosít.

Ezt manapság csak a gyapjú takarók képesek megvalósítani, hőmérséklet-kiegyenlítő sajátosságuknak köszönhetően. Ez az úgynevezett temperáló hatás abból áll, hogy a gyapjú takaró kitűnően szellőzik, „lélegzik”, a testünkből származó felesleges hőt felveszi a gyapjú anyag, és ezt a testpárát a levegőbe engedi. A gyapjúszálak ugyanis hétszer annyi nedvességet képesek felszívni a bőrről, mint más anyagok, összesen súlyuknak 30%-át.

A gyapjú takaró alatt testünk optimális, kellemesen meleg hőmérsékletben, és alacsony páratartalomban pihenhet. Az éjszakánkénti ki-be takarózás, és megfázás elmaradásával, elkerülhetőek az ízületi és reumatikus betegségek. A bőrünkön végbemenő méreganyag kiválasztódás hatékony lesz, a gyapjúszálak természetes zsíranyag tartalma ugyanis közömbösíti a lúgos és savas kémhatású anyagokat.

Ha olyan takaróra vágyik, mely egészséges alvást és tökéletes kényelmet nyújt, ismerje meg bárány, láma vagy kasmír gyapjú takaróinkat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus