Laptop vagy tablet? Már nem kérdés.

A laptop vagy tablet kérdést úgy néz ki, hogy véglegesen sikerül megnyugtatóan megválaszolni. A technikai fejlődés és a gyártók felismerése vezetett oda, hogy nem kell többé azon morfondírozni, melyik készülék lenne alkalmasabb a tevékenységünkhöz. Talán a tabletek gyártói tették meg az első lépést azzal, hogy a készülékhez USB porton keresztül billentyűzet csatlakozását tették lehetővé. Nem maradtak le a laptop gyártók sem, válaszul érintőképernyővel kezdték gyártani a laptopokat!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus