Hideg-meleg vizes vízadagoló, ásványvíz forgalmazás

Cégünk 19 literes ballonos ásványvíz és hálózatra köthető szóda-automaták forgalmazásával, valamint különböző ásványvíz adagolók bérbeadásával, szikvíz gyártásával foglalkozik, immár 10 éve. Valamint foglalkozunk ballonos -vízadagoló automaták telepítésével, hálózatra köthető szódagép forgalmazásával, karbantartásával, és a hozzájuk való ballonos ásványvíz kiszállításával. A vízadagoló automaták praktikusan elhelyezhetőek: - gyárakban, - irodákban, - üzlethelyiségekben, - hivatalokban, - bemutatótermekben, mellyel igényeinek megfelelően hűtött,- fűtött, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthat. Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. a kiváló minőségű, ideális összetételű , Veritas Gold ballonos ásványvizet kínálja Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfeleinek rendszeres fogyasztásra vízadagolóiból. Számunkra az a legfontosabb,hogy ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk. Tevékenységünket kiterjesztettük immáron vízszűrők forgalmzására, és beszerelésére nagyon kedvező árakkal. Székesfehérvár területén megrendelésétől számított 8 órán belül,budapest területére 24 órán belül eljutatjuk önhöz friss természetes ásványvízét.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus