Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Hogyan csökkentsük fűtésszámlánkat?

Egy megfelelő hőszigetelő rendszer nélkül egy átlagos európai lakás fenntartási költségének majdnem 60%-át fordítják a fűtésszámlák kifizetésére. A kielégítő hőszigetelés hiányában a villany, víz, gáz mellett a lakás fűtésére megy el a fenntartási költségeinek több mint fele. A lakás hőszigetelése és fűtési költségek csökkentése nagyon fontos a jövőre nézve, mert felhasznált energia több mint fele kárba vész. Ez egy hatékony hőszigeteléssel, akár utólagos szigeteléssel is teljes mértékben kiküszöbölhető.
A kültéri hőszigetelésnek is nagy jelentősége van, ezért olyan homlokzati vakolatot kell választani, amely hőszigetelő is. A hőszigetelés fontos része a régi, elavult nyílászárók cseréje is, melynek köszönhetően szintén lényeges költségcsökkenést érhetünk el. A hővezetési tényező igen lényeges paraméter, mely megmutatja, hogy egy adott anyagon, a két oldalán lévő hőmérséklet különbség hatására, mekkora hő áramlik át. Minél kisebb ez az érték, annál jobb az anyag hőszigetelő tulajdonsága. A falfesték is lehet hőszigetelő, ugyanakkor falazúrt is alkalmazhatunk a belső hőszigetelésre. Egy lakás teljes hőszigetelése egyáltalán nem olcsó, de ez az összeg 2-3 éven belül megtérül.
Ugyanakkor a fűtésszámlán azonnal látható a különbség. Ma már a tömbházakban, panellakásokban lakók, vagy a lakóközösségek pályázhatnak is az energiatakarékos külső hőszigetelő rendszerekre, így sokat lehet spórolni a felújításon is, mivel a költségek jó részét az állam támogatja. S ha már elhatározta, hogy felújítja a lakását, látogasson el a http://hoszigeteloaruhaz.hu/ oldalra, ahol mindent egy helyen megtalál a felújításhoz és a hőszigeteléshez. És időt és pénzt is spórol, ha online vásárolja meg a szükséges anyagokat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus