Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Hogyan oldja meg a bútor szagtalanítást?

Sok esetben az újonnan vásárolt bútorok nem a legjobb illatúak, főleg ha MDF lapból készültek (a fenyőbútorokkal nem szokott probléma lenni, mivel ha van is illata, akkor az kellemes). Szerencsére a legtöbbször ezek a bútorok már kiszellőznek az üzletben, vagy a szállítás alatt, de ha mégsem, akkor kellemetlen lehet a hazatérés egy fárasztó nap után. Szerencsére több mód is van a bútorok szagtalanítására, melyek közül párat fel is sorolok ebben a cikkben!

Bútor szagtalanítás házi praktikákkal

A legtöbben nem szeretnének költeni a szagtalanításra, ezért elkezdenek az interneten olvasgatni, hogy mégis mi működik. Jól is teszik, mivel költséghatékony módon lehet enyhíteni, de akár eltüntetni is a szagokat. A félreértések elkerülése végett, tökéletes munkát nem lehet elérni házi módszerekkel, ahhoz egy profi cég segítségét kell kérnünk. Az egyik legelterjedtebb praktika az ecet használata. Erős ecetet oldjon fel egy kis vízben és mossa át egy szivaccsal a ruhásszekrényt. Hagyja legalább egy óráig száradni. Ezen idő alatt elpárolog az ecet szaga és a ruhásszekrény sem fog többé kellemetlen illatokat árasztani. Az ecetes mosás után érdemes levendulát, frissen vágott fenyőágat, vagy akár illatos szappant elrejteni a szekrényben, hogy mindig frissítő illata legyen ruháinknak és a szekrény körüli területnek.

Szakképzett, profi cég által végzett bútor szagtalanítás

Ha nagyon erős a szag, vagy csak szeretné, hogy egy profi cég vegye kezelésbe ruhásszekrényét, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot eggyel! Számos tisztítással foglakozó cég elérhető már Magyarországon, azonban véleményem szerint a NetFuture Kft. olyan munkát végez, mely kiemeli a mezőnyből. Végeznek ózonos szagtalanítást is, így kiválóan tudják megoldani a bútor szagtalanítást is! Vegye fel velük a kapcsolatot!

Még nincs szavazat