Honnan vásárolj használt laptopot?

Ha körbenéztél a neten új laptopok után kutatva, akkor tudhatod, hogy aminek értelmesebb specifikációja van, annak az ára 200.000 forinttól indul. Nem mindenki tudja sajnos kiadni ezt az összeget egy új gépért, pedig lehet, hogy nagy szüksége lenne rá. Munkához, vagy tanuláshoz most már lassan elengedhetetlen egy laptop, így valahogy muszáj beszereznünk egyet, de milyen lehetőségeink vannak, ha nem futja a vadi újra?

Természetesen a megoldást a használt laptopokban kell keresni. Sokszor 50%-al olcsóbban megkapjuk a használt termékeket, így akár már 100.000 forinttért is vehetünk egy kiváló gépet, amin akár még játszani is tudunk. Ha használt laptopot vásárolunk, akkor előtte mindenképpen próbáljuk ki, mivel nagyon gyorsan kiderül, hogy van-e valami baja az eszköznek. Ha magánszemélytől vásárolunk, akkor kicsit olcsóbban juthatunk hozzá a géphez, de ha egy erre szakosodott üzletből, akkor legalább fél év garanciát biztosítanak a gépekre és ki tudjuk próbálni a gépet az üzletben. Sok használt laptoppal foglalkozó bolt van már hazánkban, azonban rengeteg ember szerint a Westnotebook a legjobb és legmegbízhatóbb használt laptopok árusításával foglalkozó vállalkozás Budapesten.

A Móricz Zsigmond körtérnél található a boltjuk, ahol bármelyik használt laptop kipróbálható. Széles kínálattal rendelkeznek, de ha esetleg olyan gépre vágysz, ami jelenleg nem elérhető náluk, akkor megpróbálják majd beszerezni neked! Minden használt laptopra legalább 6 hónap garanciát biztosítanak.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus