Hogyan segít az injekciós zsírbontás?

Azért, hogy a testünk mindig egészséges és gyönyörű szép legyen számos dolgot teszünk. Odafigyelünk a táplálkozásra, rendszeresen eddzünk. Azonban a tudatos törődés sem hozza el mindig a várt eredményt. Bizony lehetnek olyan testtájékaink, amelyekről egyáltalán nem sikerül eltávolítani a felgyülemlett zsírréteget. Szerencsére ma már erre a számos kellemetlenséget okozó az élethelyzetre is van megoldás, az injekciós zsírbontás.

Milyen esetekben segít az injekciós zsírbontás?

Az injekciós zsírbontásra akkor van szükség, ha a szigorú diéta, az erőnlétednek és a testalkatod sajátosságainak megfelelő diéta ellenére is vannak olyan testtájaid, amelyekről nem tudod eltávolítani a zsírréteget. Leggyakrabban a hason, a combokon, a csípőn, és a tokán végzik el az injekciós zsírbontást.

Mi történik az injekciós zsírbontás kezelésen?

A kezelést minden esetben egy alapos állapot felmérés előzi meg. Itt felmérik a beavatkozásra szoruló terület nagyságát, a zsírréteg vastagságát az így kapott információk alapján pedig meghatározhatják azt is, hogy hány beavatkozásra van szükség a terület kezeléséhez. Kisebb területek esetén elegendő lehet két beavatkozás, míg a problémásabb testfelületek esetében is maximum hat kezelésre van szükség.

Hogyan hat az injekciós zsírbontás?

A kezelés során, ahogyan azt már a neve is elárulja, egy injekciós tű segítségével a kezelésre szoruló testtájakba fecskendezzük a hatóanyagot. A hatóanyag mellett fájdalomcsillapító is található az injekciós tűben, így nagyon kevés fájdalommal jár a beavatkozás.
Kiváló látványt és végleges eredményeket érhető el a Motolese oldattal. Ez a hatóanyag ugyanis több hét leforgása alatt szívódik fel és bontja le zsírréteget. Ezért legalább három hétnek el kell telnie a két kezelés között. Az eredmény azonban végleges, amiért érdemes türelmesnek lenned.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.7 (3 szavazat)