Konferenciaterem bérlés Budapest szívében

Legyen szó tudományos, vagy üzleti konferenciáról, érdemes jó előre kitalálni a helyszínt. Természetesen minél nagyobb a konferencia, annál korábban kell lefoglalnunk a hőn áhított konferenciatermet, esetleg aulát, épületegyüttest. Azonban, ha csak kisebb konferenciát kívánunk tartani, érdemes azt a legtöbbek által könnyen elérhető helyre szervezni, szép, igényes környezetben. (Természetesen a nagyobb konferenciákat is, csak ahhoz nehéz találni gyorsan a belvárosban helyszínt. )

Konferenciaterem bérlés Budapest legjobb környékén, a Lánchíddal szemben? Amennyiben olyan előadást, vagy konferenciát szervez, amelynél fontosnak tartja, hogy az esemény frekventált helyen legyen megtartva Budapesten, akkor válassza a Széchenyi István térnél lévő Roosevelt irodaházat. Az irodaházban konferenciatermeket kiadó, egyéb termeket, irodákat bérbeadó House of Business cég felső kategóriás, prémium minőségű szolgáltatásokat kínál. Az általuk kínált konferenciaterem az adott kondíciókkal vehető bérbe: szélessávú wifi, és vezetékes internetkapcsolat, 60 főig bővíthető befogadó képesség, profi hangrendszer, vetítővászon. Kiegészítő szolgáltatásként frissítők: kávé, tea, forrócsoki várja a részt vevőket, de még éttermi és catering szolgáltatásokat is igénybe vehetünk.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus