Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Honnan vásároljunk telefon tokokat?

Az egész világon rendkívül nagy piaca van a telefonoknak és a telefon tokoknak. A legtöbben vásárolnak telefon tokot is újonnan szerzett készülékükhöz, hogy az minél tovább tudjon sérülésmentesen működni. Sok webáruház és bolt foglalkozik ezekkel a kiegészítőkkel, azonban nem minden helyen foglalkoznak megfelelően a vevővel. A VIP-Phone az a hely, ahol az eladók szívesen segítenek az ügyfeleknek, ajánlanak nekik telefon tokot és elmagyarázzák nekik a lényegi különbségeket, mely szituációkhoz, mely tok dukál jobban. Ha egy megbízható boltban szeretne vásárolni, olyan eladókkal, akik kedvesek és a dolgukat is értik, ráadásul még az árak is kiválóak, akkor a VIP-Phone az Ön boltja! Tekintse meg a bolt hatalmas telefon tok kínálatát a linkre kattintva és üzenhet nekik emailbe, vagy hívhatja őket telefonon. Mindenben segíteni fognak! Született még két bejegyzés a telefon tok témában, melyből az elsőt ide, illetve a másodikat pedig ide kattintva érheti el.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus