Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

VB Swordshop

Ki a lovag?

A katonáknak három fő típusa volt a középkorban: gyalogos katonák, íjászok és lovagok. A lovagok páncéllal felvértezett katonák voltak, akik lóháton közlekedtek, lovagoltak. Csak a leggazdagabb nemesek engedhették meg maguknak, hogy lovagok legyenek. Nagyon drága páncélokra, fegyverekre és egy erős lóra volt ehhez szükségük.

Az első lovagok

A középkor első lovagjai Nagy Károlyért, a frankok királyáért harcoltak 700 környékén. Nagy Károly elkezdett lovas katonákat felhasználni a nagy csatáihoz. Ezek a katonák nagyon fontos részévé váltak hadseregének.

Nagy Károly idővel elkezdte jutalmazni legjobb lovasait, lovagjait földbirtokkal. A földért cserébe a lovagok beleegyeztek, hogy harcolni fognak a királyért, amikor az hívja őket. Később ez a gyakorlat Európa nagy részén elterjedt, és a következő 700 évre sok királynál bevett gyakorlattá vált. Ha fiú született a lovag családjában, akkor általában belőle is lovag lett.

Érdekelnek a lovagok, a középkori fegyverek? Válaszd Berbekucz Viktor VB Swordshop-ját!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus