Infraszauna - Mi alapján válasszunk?

Infraszauna - tippek az infraszauna vásárlása előtt.

Ön is biztosan észrevette már, hogy van választék infraszaunákból. Internetes oldalak sokasága kínálja a szinte azonnal megvásárolható kabinokat. Ön is az árat nézi elsősorban? Igen, az ár nagyon lényeges szempont, sokan szinte csak ez alapján döntenek! Azonban lényeges különbségek lehetnek a különböző gyártmányú infraszaunák között!

Nézzük meg azokat a szempontokat, mely egy infrakabin árát nagy mértékben befolyásolhatja!

A fűtőbetét

Az infraszaunák lelke a fűtőbetét, ez az "egység" gondoskodik arról, hogy Ön élvezhesse az infraszauna minden előnyét. Érdemes tehát, olyan típust választani, mely jobban kiforrott technológián alapul.

Ilyenek a modernebb halogén sugárzók és a szén alapú lapsugárzók is. Ezek jó hatásfokkal alakítják át az elektromos áramot melegítő infra sugarakká, így ezen kabinok működtetési költségei is alacsonyabbak lesznek, mint a régebbi fűtőbetétek esetében. (pl: kerámia)

Az infrakabin faanyaga

Az infrakabin akkor igazán látványos, ha gyönyörű fából készülnek. Azonban a funkcióhoz ez nem tartozik közvetlenül, így egy olcsóbb faanyag kiválasztásával igazán sokat spórolhatunk.

Nézzünk meg pár drágább faanyagot:

Hemlock fenyő, kanadai cédrus és a hárs.

Olcsóbb, de funkcióját jól ellátó faanyagok:

Fenyő, csomós éger, rezgőnyár, hőkezelt éger.

Érdemes tehát átgondolnia, hogy a fűtőbetétek "minősége" a fontosabb vagy az, hogy feltétlenül a legjobb, de drágább fából készüljön az infraszauna.

Gyártó kiválasztása

Ez is igen lényeges szempont lehet, hogy a márkás de ismertebb infraszaunát válasszuk vagy például "olcsóbb" távol-kelti termékeket.

Az igazság az, hogy a "márkás" infraszaunák is pontosan ugyan ott (kína) készólnek, ahol az olcsóbb kivitelű társai is. Így ez is sokat számíthat a választáskor.

Azonban létezik egy "arany" középút is, ha Ön magyar gyártású és egyedi méretű infraszauna kabint választ, mert így biztos lehet abban, hogy jó áron és megfelelő garanciával ellátott szaunát kap. Választhat bármilyen faanyagot vagy fűtőbetét is, az Ön igényeihez tudják igazítani az infraszauna építését!

Látogasson el oldalunkra, és kérjen több hazai cégtől is infraszauna építési ajánlatot, hogy Ön is megismerhesse a hazai infrakabinokat!

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.9 (10 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus