Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Olcsó és gyors receptek

Egy jó és egyszerű recept segítségével - hála a technika fejlődésének - ma már egy kisiskolás is képes valamit megfőzni, sütni. Hogy jön ide a technika? Hát kérem mikrohullámú sütő, botmixer és internet képében. Ma már nem kell a drága szakácskönyveket megvásárolni olcsó és jó receptek találhatók a weben, elsősorban nálunk. Mi ezt tűztük ki célul: ne legyen az az étel drága, amit elkészítünk. Hogy minden simán menjen, a recept mellé képet is mellékelünk, hogy hogyan kell annak az ételnek kinéznie. Így hátha könnyebb. Itt keresse: http://olcso-receptek.hu

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus