Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Egyensúlyozó hinta

A kisgyerekek mozgáskoordinációjának fejlődése igen fontos, manapság egyre nagyobb figyelem is hárul arra, hogy a lehető legkisebb korban már különböző játékos formában javítsuk a gyermek egyensúlyérzékét, a helyes testtartást elősegítő gyakorlatokat, a vázizmot erősítő eszközök használatát. Természetesen egy kisgyereknek nem konditermi edzésre, vagy TRX-re van szüksége, hanem olyan játékokra, amelyeket élvezettel, jó kedvvel használ, mégis az ő javát szolgálják.

Ilyenek lehetnek a különféle labdajátékok, hulahoppkarika, vagy az egyensúlyozó hinta. Az első kettőről már jó eséllyel mindenki hallott, az egyensúlyozó hintáról már kevésbé. Ez egy viszonylag új találmány, és többfunkciós. Egy fa hajlított, lecsiszolt lapot kell elképzelni, amelyre rá lehet ülni, és állni, ha a "billegő oldalára" van fordítva, azonban megfordítva is használható, így játékhídként alkalmazható, át lehet rajta görgetni a kisautókat, vagy plüssállatokkal játszani. Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg a Bobojca műhely által forgalmazott egyensúlyozó hintákat, amelyek igen jó ár-érték aránnyal bírnak a piacon lévő többi hasonló termékkel szemben.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus