Ingyenes számlázó program és e-számla rendszer

A Számlázz.hu egy online számlázóprogram, amit telepítés nélkül, azonnal tud használni, akárcsak egy weboldalt. Kezelése egyszerű, bárki számára könnyen és gyorsan megtanulható.A Számlázz.hu-n keresztül bárhonnan elérheti számláit, csak egy internetkapcsolatra van szüksége. A felhasználónevével és jelszavával bejelentkezve számlát állíthat ki, bárhol is tartózkodjon. Számlái titkosított formában tárolódnak adatvesztéstől és adatlopástól egyaránt védett szerverünkön. Az Ön gépe és a szerver közti kommunikáció 128 bites SSL titkosítással zajlik, így senki más nem fér hozzá az adataihoz. Ha változnak az adózási szabályok, Önnek semmit nem kell tennie, a rendszer fejlesztése során mindig figyelemmel kísérjük az adóváltozásokat, így Ön mindig naprakész, hiteles programot használhat.

A Számlázz.hu, amely 2005-től úttörőként nyújt internetes alapon számlázóprogramot, most bármely számlakibocsátásra kötelezett adóalany részére könnyedén elérhetővé teszi az e-számlázást. A Számlázz.hu rendszerével előállított elektronikus számla minden tekintetben megfelel a hatányos törvényi előírásoknak. Ennek értelmében kinyomtatni szükségtelen, és vevő felé történő továbbítása történhet e-mail segítségével. Rendelkezünk a törvényben előírt tanúsítvánnyal ahhoz, hogy aláírjuk az Ön által kibocsátott elektronikus számlát. Az elektronikus számla előnyei: Nem szükséges kinyomtatni, Elektronikus úton továbbítható, elektronikusan tárolható, Emberi beavatkozás nélkül is előállítható, Nincs "eredeti" példány: szabadon másolható, többszörözhető, és minden példány számviteli bizonylatnak számít, Olcsó (6 Ft/db az E-számla díjcsomagban), Környezetbarát és Innovatív.

Számlázz.hu . ingyenes online számlázó rendszer és e-számla

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus