Kárpitos

Létezik olcsó, valamint létezik jó kárpitos.

A ’90-es évek óta az olcsót el kell választanunk a jótól, mivel ma már olcsón nem lehet jó minőséget előállítani. A jó minőségű alapanyagot meg kell fizetni, és ez a bútorokra, amelyeknél a szövet sok mindent eltakar, nagyon is igaz.

Ha olcsón dolgozunk, akkor valamin spórolni kell.

Sokféle szivacs létezik és ezek felhasználási területe és ára is eltérő. Ha a kárpitos az ár alapján, nem pedig a felhasználhatóság szerint dönti el, hogy milyen szivacsot használjon, a bútor rövidebb életű lesz.

Egyes bútor gyártók nem csak a szivacson spórolnak: olcsóbb fából, szögekkel rakják össze a bútort, spórolnak a tartószerkezeten, vékonyabb anyagot használnak, vagy kihagynak bizonyos anyagokat.

A ’70-es és ’80-as években egy ülőgarnitúra ára fél, vagy akár egész évi fizetése volt egy dolgozó embernek. Most ott tartunk, hogy 150.000 Ft-ért már kapunk ülőgarnitúrát! Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az alapanyagárak a bútorok áremelkedéséhez viszonyítva mennyit nőttek, akkor naivan azt hihetjük, hogy az olcsó bútorokat szimpátia alapján, nem pedig a profit reményében árusítják. A valóság viszont nem ez, hiszen profit az olcsó bútorokon is van.

A felújításaink során és az egyedi bútoraink gyártásánál mindig a minőségre törekszünk. Felújításokra 3, gyártásokra pedig 5 év garanciát adunk. Azért merünk ilyen hosszú időre garanciát vállalni, mert a teljes felújítások során a favázig lecsupaszítjuk a bútort és onnan építjük fel újra, a legjobb alapanyagok felhasználásával.

Időarányosan számolva… a jó minőség kevesebb pénzbe kerül, mint az olcsó termék.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus