Készíts magad kerti tavat.

Sok szép kertet lehet látni, bárhol is nézelődünk, ám ritka amelyben található egy kis kerti halas tó is. A szabadidőnk nagy részét ha a kertben töltjük, egész megnyugvást, pihenést, nyújt egy kis tavacska, a víz csobogása a halak úszkálásának figyelése. Akinek még nincs tava, szánja rá az idejét a kert rendezésre, a kerti tó építése bár fárasztó, de meghálálja a fáradságot egy gyönyörűen elkészített tavacska.

Nekem már több éve van tavam, nem bántam meg. Az évek múlásával egyre szebb lett, a halak megnőttek a növények elszaporodtak. A tó tiszta vize, gyönyörű látványt nyújt.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus