Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Milyen konyhai gépeket használnak a nagykonyhák, éttermek?

Az éttermek, kifőzdék, nagyüzemű konyhák berendezései teljesen eltérőek egy háztartás konyhájában található berendezésektől. Mivel itt jellemzően egyszerre többen is dolgoznak és sokkal több ételt készítenek egyszerre, ezért itt nem elég a különféle eszközökből egy-egy darabot beszerezni. A nagykonyhai berendezéseken egyszerre számos dolgot lehet elvégezni. Méretük tekintetében meglehetősen nagyok, ezért sem alkalmasak például egy háziasszony konyhájába. Az éttermek konyhájában fontos ezeket a berendezéseket úgy elhelyezni, hogy semmi ne legyen útban és a dolgozók még véletlenül se keresztezzék egymás útját, így biztosíthatják a gördülékeny munkavégzést.

Mit tudhatunk még a nagykonyhai gépekről?

Az ipari konyhák vezetőségének oda kell figyelnie, hogy kiváló minőségű berendezéseket válasszanak, ezek a kissé drágább árkategóriába tartoznak, ám jobb befektetésnek bizonyulnak. Az sem utolsó szempont, hogy rozsdamentes acélból készüljenek, ugyanis időtállóak és nem fognak rozsdásodni, mivel egy étterem konyhájában jelentős a páramennyiség és a nedvesség, ami ezt előidézi. Egyedi méretben is van lehetőség ezeket a berendezéseket megrendelni, ám ez nagyban függ a gyártótól is.
A nagykonyhai gépek és berendezések kínálatában hűtők, konyhapultok, mosogató gépek és tűzhelyek egyaránt megtalálhatóak, de még külön beszerezhető salátahűtő is.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus