Klíma webáruház - Klímatéka

A nyár és a perzselő napfény jó néhányunknak a balatoni nyaralásokat, a bulikat és strandolást jelenti. Persze nem azoknak akiknek a legforróbb kánikulai napokat a négy fal közé bezárva kell eltölteni. Azt pontosan tudjuk, hogy a lakás levegőjén elviselhetőbbé tételére a huzat keltés az egyik legrosszabb megoldás, hiszen ez nem mondható éppen egészségesnek. A szobaventilátor pedig csak csepp a tengerben. Ha tényleg nem akar szenvedni a nyári forróságtól, akkor a megoldás egy klíma. A választék igen széles. Választhat osztott rendszerű, úgynevezett split klímát, melynek multi verziójával az egész házat lehűtheti. Beltéri egysége kerülhet a falra, a földre, vagy a mennyezetre az Ön igényeihez igazodva. Ha pedig inverteres klímát vásárol, akkor még a villanyszámlán is spórolhat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus