Nyári diákmunka 2020-ban is

2020-ban a világjárvány miatt sokan vesztették el ideiglenesen, vagy véglegesen az állásukat, a diákmunkások között is sokaknak kellett kényszerpihenőre vonulni. Azonban a nyáron szerencsére már más a helyzet. A nyári diákmunka lehetőségek között bőven lehet válogatni. Persze az egészségügyi, törvényi előírásokat fokozottan figyeljük, és tartsuk be, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne diákmunkát végezni. Nagyon nagy a kínálat az árufeltöltő diákmunkákból, legyen szó Budapestről, vagy vidékről, ez most is egy sláger diákmunka, de pénztáros diákmunkákat is viszonylag sokat kínálnak ezen a nyáron. Az a jó ezekben, hogy rugalmasan tudod elvállalni őket, nem muszáj heti 5 nap bejárnod, sok helyen magadnak tudod összeállítani a beosztásod. Diákmunkát 16 éves kortól vállalhatsz, azonban nem mindegyik beosztásban, ezekben a kérdésekben a diákszövetkezetek, iskolaszövetkezetek tudnak segítséget nyújtani, akikre egyébként azért is van szükség, mert rajtuk keresztül tudsz elhelyezkedni diákmunkásként. Amennyiben a szakmádon belül tervezel nyáron dolgozni nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező, legalább 16 éves diákként: akkor se csüggedj, valószínűleg vár rád egy olyan állás, ahol tanulhatsz, fejlődhetsz, megismerheted, hogy hogyan működik belülről egy vállalat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus