Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Könyvelés Pécs, könyvelés Siklós - Score-Well Kft

Könyvelőirodánk Pécsen, Siklóson várja elsősorban a környékbeli vállalkozásokat tapasztalt mérlegképes könyvelőkkel. Sokrétű szolgáltatást kínál cégeknek: cégalapítás, rendszeres kettős könyvvitel, tb ügyintézés, bérszámfejtés, adóbevallások, szabályzat-készítés, kimutatások, beszámolók készítése, naprakész vezetése, bizonylatok folyamatos rögzítése, fordítás, ügyvédi-jogi szolgáltatások, cégképviselet hivatalos szerveknél- NAV,TB stb, üzleti tanácsadás, rendszeres adózási szaktanácsadás-konzultáció, ingatlanközvetítés, folyamatos információközlés (közlönyök, szakfolyóiratok és elektronikus hír és adatforrások alapján)  és sok egyéb. Cégünket Facebookon is megtalálja. Lájkoljon minket és megkapja friss híreinket!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus