Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Matrac tisztítás bio módszerekkel!

A matracunkon töltjük napunk jelentős részét, ami jó esetben napi 8 órát jelent. Fontos, hogy ez idő alatt higiénikus környezetben pihenjünk, mivel egészségünket
ez nagyban befolyásolja. Elég pár hónap és a használt matracon megtelepednek a poratkák és különböző baktériumok, melyek kockázatot jelentenek az egészségünkre nézve. Fontos, hogy legalább évente elvégeztessük a matrac tisztítását egy erre szakosodott tisztító céggel, de az is fontos, hogy olyan szakembereket válasszunk, akik elegendő tapasztalattal rendelkeznek és biztos, hogy nem fogják károsítani a matracunkat. A NETFuture Kft. több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik és bio matrac tisztítási eljárásuknak köszönhetően úgy tisztítják meg a matractor, hogy közben nem roncsolják annak anyagát, ráadásul még a mélyebb rétegekben rejtőző baktériumok is eltűnnek. Tekintse meg weboldalukat és ismerje meg jobban a céget, illetve tudjon meg többet a matrac tisztítás rejtelmeiről, folyamatairól!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus