Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Milyen ágyneműt vegyünk az ovis gyerekünknek?

Az ovikezdés előtt számtalan dolgot be kell szerezniük a szülőknek, ugyanis a kicsinek rengeteg mindenre szüksége lesz az ott tartózkodása idején. Célszerű ezekről egy listát írni és még nyáron megvásárolni, hogy szeptemberre már rendelkezésre álljanak. Az óvónőket is javasolt kifaggatni arról, hogy pontosan mi is fog kelleni.

Gondoljunk arra is, hogy az oviban délután még alszanak a gyermekek, tehát a pizsamáról és az ágyneműről se feledkezzünk meg. Az ágynemű anyaga lehetőleg 100% pamutból legyen, ami kisebb eséllyel vált ki irritációt. Az ágynemű tapintása sem mindegy, a puhább típusúakban ugyanis szívesebben hajtják álomra a fejüket a kicsik. Lepedőből a legjobbak a vízhatlan darabok, hiszen nem eresztik át a nedvességet.

A gyártók ma már többféle gyermek ágynemű garnitúrát a piacra dobtak, a gyerekeknek jellemzően színes darabokat kínálnak, választhatunk akár olyat is, amelyen kedvenc mesehőse van. Ágyneműt célszerű szettben megvásárolni, ez sokszor árban is kedvezőbb megoldást jelent.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus