Kültéri wellness szaunák

Kültéri wellness szaunák, szaunaházak építése világszínvonalon!

Minden megépíthető egy kültéri szaunaházban, ami egy beltériben is, csupán a külső hőmérséklettel, illetve természeti elemekkel kell számolni. Megrendelőink igényei alapján szinte bárhová építünk kültéri wellness szaunát és szaunaházat ,természetesen figyelembe véve az adott hely műszaki és technikai adottságait.

Kizárólag I. osztályú finn és kanadai kültéri szauna faanyagokat használunk, mert a szabadban használt faanyag szélsőséges időjárási viszonyoknak van kitéve. Az állandó hőmérsékletingadozás, a szél, pára, harmat, eső, hó, és a nap nagy energiájú sugarai pusztítják a fát és csökkentik a bevonat tartósságát, így a kültéri wellness szauna, szaunaház élettartamát is.

A kültéri szauna elhelyezésekor érdemes arra is gondolni, hogy két szauna használat között a lehűlést elősegíthetjük zuhanyzással, merülő dézsába vagy medencébe csobbanással, esetleg a szabadban való relaxálással egy pihenőágyon. Ezek még télen is jól esnek a 80-90 fokos meleg után. A kültéri finn szauna mellé jól illik a kültéri zuhanydézsa. A kültéri wellness szaunaház mellé pedig gyakran jakuzzit helyeznek el.
Szükséges kialakítások kültéri szaunaház, kültéri szauna esetén:

A szellőzés egy jól működő szauna lényegi eleme. A kellemetlen, rossz érzés a szauna használatakor gyakran az oxigén hiányára vezethető vissza, és legtöbbször nem arra, hogy valaki nem tudja elviselni a szauna melegét. A szellőzés fontos továbbá a szauna kiszárításában is, hogy a visszamaradó nedvességet megszüntessük, és megakadályozzuk a veszélyes gombaképződést. Az Infraworld szauna manufaktúra kültéri szaunák esetében az ajtó felett pár centiméterrel illetve a szemben lévő oldalon két szellőző rés van kialakítva, így biztosítva a szauna optimális oxigénellátását és a levegő áramlását.
A kültéri szaunaház, kültéri szauna hőszigetelése:

A kültéri szauna, kültéri szaunaház építés során külön figyelmet kell fordítani a szigetelésre. Az Infraworld manufaktúra dupla hő tükrös, lépésálló ásványgyapot szigetelést alkalmaz kültéri szaunáinál.
A kültéri szaunaház, kültéri szauna vízszigetelése:

Az Infraworld Manufaktúra külön figyelmet fordít a lábazat megfelelő kialakítására a kültéri szaunák gyártásánál, mivel éppen ez az a terület, ahol a hibás és szakszerűtlen kivitelezés miatt időről időre olyan problémák keletkeznek, amelyek veszélyesek lehetnek az egészségre. Ha kezeletlen faanyagok hosszú időn át vízzel kerülnek kapcsolatba (például gyakori bővizű felmosás következtében vagy, mert megáll rajtuk a víz) az gyakran idő előtti korhadáshoz és penészgombák megjelenéséhez vezet a szauna belterében, ami kifejezetten káros az egészségre és hosszú távon a szauna élethosszára is.

Faanyagok kültéri kezelése:

A szabadban használt faanyag szélsőséges időjárási viszonyoknak van kitéve. Az állandó hőmérsékletingadozás, a szél, pára, harmat, eső, hó, és a nap nagy energiájú sugarai pusztítják a fát és csökkentik a bevonat tartósságát. A kültéri kezelés feladata, hogy megőrizze a fa szépségét, és védje az időjárási viszontagságoktól, a nap égető sugaraitól és a nedvességtől. De a jó kezelés nem csak vízálló, hanem páraáteresztő is ezért az Infraworld Manufaktúra két réteg bio olajjal kezeli a külső lambériát, a kültéri szaunaház minden oldalát.

Kültéri szaunaház, kültéri szauna tető kialakítása:

Az Infraworld Manufaktúra zsindelytetőt alkalmaz kültéri szaunák , kültéri szaunaházak esetén, több színárnyalatból lehet választani.

Csapadék elvezetés:

Minden kültéri szauna, kültéri szaunaház esetében kell esőcsatorna, mert a tetőről közvetlenül lecsorgó csapadék előbb-utóbb komoly károkat okozhat a szaunában.

Kültéri szaunaház, kültéri szauna világítás:

Az Infraworld manufaktúra speciális kültéri vízálló spotlámpákat használ a kültéri szauna és szaunaház kialakításánál.

Kültéri szaunaház, kültéri szauna vezérlés:

A szauna vezérlő, finn, infra, vagy kombi (finn és infra) szaunát képes vezérelni kiépítéstől függően. A szauna vezérlő 4 nyelven kommunikál, időt és dátumot jelenít meg. A kezelés végeztével hang- és fényjelzést bocsát ki. A hő biztosíték gyárilag beállított 130 oC felett megszakítja működését. Kültéri szauna , kültéri szaunaház esetén a vezérlés fűthető.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus