Lefolyó duguláselhárítás

Köszöntöm a honlapomon, szánjon rá pár percet, sok hasznos információhoz,duguláselhárítás ötlethez juthat és így megúszhatja a duguláselhárítást olcsón.Kérem olvassa végig és meglehet, hogy nem is kell hogy hívjon.Bár én azért vagyok, hogy a lakásában, házában és annak udvarán előforduló dugulást megoldjam és természetesen meg is oldom!!…Azért próbálja logikusan végig gondolni és ebben ha felhív szívesen segítek.Megpróbálom egyszerűen hétköznapi nyelven elmagyarázni a duguláselhárítást Budapesten,hogy érthető legyen.duguláselhárítás Csepel,duguláselhárítás olcsón.

06709409292

Először is kezdjük talán a duguláselhárítást olcsón, gondolom mindenkit ez érdekel a legjobban.Öreg rókának számítok a szakmában és sok mindent láttam, sokféle dugulással hozott össze a sors, sokféle emberrel találkoztam és ennek fényében próbáltam egy olyan elfogadható de nem irreális duguláselhárítás ötlettel teli árat meghatározni, ami fedezi a költségeimet, termel némi hasznot, mert azért azt senki ne gondolja, hogy jótékonykodásból meglehet élni,de az Ön pénztárcáját is megkíméli és ki jön a duguláselhárítás olcsón .

http://dugulas-haritas.hu/

Itt most mesélhetnék a lefolyóvezeték ejtéséről,szakszerű szereléséről,mit hogyan kell és kéne csinálni,különféle duguláselhárítás ötletről.De ez senkit nem érdekel szerintem,ráadásul nem is az Ön dolga,hiszen a vízvezeték szerelő feladata lenne hogy megcsinálja rendesen és szakszerűen és ezáltal megelőzhető a dugulás.Bár ha ez így lenne akkor nem lenne dugulás és nekem munkám.Amit viszont fontosnak tartok, hogy mit NE! dobjunk a lefolyóba.
Menjünk sorba,a mosogató nem szemetes és bizony el tud dugulni. Ne dobjunk bele ételmaradékot,ne öntsük bele az olajat,zsírt, mert hosszútávon megfogja hálálni egy szép kis dugulással.A wc sem kuka!Tudom azt mondják vastag a lefolyóvezetéke elbír az mindent,HÁT NEM!!!

06709409292

Tisztelt Hölgyeim! A tampon,törlőkendők,intim betétek NEM A WC-be való!!Az egyik leggyakrabban előforduló dugulás okozója.Erre kell rendszeresíteni egy lehetőleg zárható szemetest és a kukába üríteni.A házi kedvencek almát se ide öntsük,mert pl. az alom ugye azt a célt szolgálja, hogy feligya a vizeletet, csak gondoljuk át,szépen bedagad az első kanyarban és kész is a dugulás.Ügyesek voltunk,ennyi!Továbbá a wc nem olajfinomító, hogy minden mennyiségben elnyelje a főzésnél megmaradt olajat,zsírt,darabos ételmaradékot.A kád és zuhany sem arra lett kitalálva, hogy házi kedvenceket fürdessünk benne, virágokat zuhanyozzunk.Az állatokról a szőr a növényeknél a kimosódó föld okozhat dugulást.Aminek én persze örülök, mert akkor hívni fog és nekem lesz munkám.Egy szó mint száz,fokozottan figyeljünk ezekre az apró dolgoknak tűnő eseményekre és garantáltan hosszabb életű lesz a lefolyónk.Látszólag kicsiny dolgok de ha belegondolunk és ezek miatt dugulásunk alakul ki és sajnos nem minden dugulást tud megoldani a gép,akkor bizony bontásra kerül a sor és az bizony nagyon drága tud lenni.

http://dugulas-haritas.hu/

Igyekeztem a honlapomat úgy megfogalmazni, hogy az egyszerű és érthető legyen mindenki számára,mellőzve a duguláselhárítással kapcsolatos szakmai kifejezéseket, lévén nem a szakmabeliek olvassák.
Beszéljünk most egy kicsit a duguláselhárító szerekről.Véleményem szerint egyik sem ér semmit!De gondolja át logikusan,négyféle ilyen szer van, a gél a folyékony a por és végül a kristályalakú.A kristályalakú csodaszert beleönti a mosogatóba kádba vagy mosdóba, elkezd pezsegni füstölni,tényleg olyan érzése van az embernek, hogy most vége,felrobban a mosdó,viszont nem lesz dugulás, de nem történik semmi.Ráadásul elég veszélyes anyagból van mert amikor vésem ki a szifonokból,(Ugyanis beleköt amit nem értek,mivel egy duguláselhárító szerről beszélünk)szétmarja az ember kezét a körmeim besárgulnak és napokig fáj a kezem.
Ha már valami földöntúli késztetést érez, hogy nem tud aludni anélkül, hogy valamit bele ne öntene akkor az gél vagy folyékony állagú legyen, használni nem használ és a dugulást sem oldja meg de legalább kárt nem okoz.

06709409292

Akkor most jöjjön a magyarázat…beleönti a duguláselhárító szert a kádba mosdóba mosogatóba és ha elég sokat öntött bele akkor belejut a vezetékbe, most képzeljen maga elé egy karikát ez a cső keresztmetszete,és a beleöntött dugulást megszüntető szer a vezeték alján, ha talál magának egy kis lukat 10-20 perc alatt elcsordogál, de a vezeték faláról körbe nem távolítja el a szennyeződést ami a dugulást okozta,másrészt meg ennyi idő alatt a vezetékben lévő lerakódást nem oldja fel,tehát semmi értelme.duguláselhárítás Csepel.Ennek talán akkor lenne értelme ha módunkban állna lezárni a lefolyóvezeték végét,teleöntenénk annyi duguláselhárító szerrel, hogy telítődjön és állni hagynánk pár napig,így lenne ideje a dugulást feloldani,majd bő vízzel átöblíteni.Akkor talán fellazítaná a koszt, ami a dugulást okozza.De erre sem lehetőségünk nincs és nem is lehet kivitelezni lévén a vezetékek falban földben vannak, ráadásul egy vagyon lenne a több liternyi duguláselhárító szer.
Aki háztartást vezet, biztosan találkozott a dugulás valamilyen formájával.Egy családi háznál vagy lakásban elég sok helyen előfordulhat.Vannak házilag kivitelezhető ötletek,bár őszintén szólva nem sok reményt fűznék hozzá, hogy meg is oldja a dugulást.Személy szerint én a megelőzésben hiszek és a rendeltetésszerű használatban.

http://dugulas-haritas.hu/

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus