LOGI-VÁR ajándék ötlet kicsiknek és nagyoknak.

LOGI-VÁR rönkfa építő játék alkatrészei az eredeti gerendaméret méretarányos másai, így például a rönkök összeillesztési módja megegyezik a valódi gerendaházak építésénél alkalmazott technológiával. Ez pedig szinte végtelen számú variációs lehetőséget ad a kreativitás kibontakoztatására.
A 86 darabos natúr fa építőjáték 5 alkatrésztípust tartalmaz: 3 különböző hosszúságú gerendaméretet, valamint készletenként 2db kisebb és 2db nagyobb tűzfal elemet. Ezekkel a legegyszerűbb építményektől a legbonyolultabb szerkezetekig szinte bármilyen térbeli struktúrát megépíthetünk. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a LOGI-VÁR olyan fejlesztő játékként funkciónál, melyet kisebb és nagyobb gyerekek óvodai, általános iskolai foglalkozásokon taneszközként, oktatási segédeszközként is használhatnak. Egyszerre serkenti a gyermekek találékonyságát, formálja térlátásukat, és persze szórakoztató is. Nagyobb gyerekek és játékos kedvű felnőttek akár makettek készítésére is használhatják, míg a kisebb gyerekek is képesek tornyot, házikót, kerítést, labirintust építeni az összedőlés veszélye nélkül. A sikerélmény garantálva. Több csomag építőkészlettel még több gyerek csapatmunkában tud együtt alkotni, ami közösségi élmények megszerzése mellett minden alkalommal még kreatívabb utak kipróbálására sarkallhatja a gyerekeket.
Bővebb infó, árlista: www.logivar-fajatek.hu

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus