Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Lomtalanítás konténer rendeléssel

Lom eltávolítása konténerrel
Felhalmozódott a szemét a lakásában?
Több mint 20 éve szállítunk felesleges bútorokat, elektronikai eszközöket, papírt, könyveket és textíliákat konténerekben, és szakszerűen távolítjuk el őket hulladéklerakókba. Nem kell megvárni az éves lomtalaqnítást, csak egy telefonba kerül, és megszabadulhat a hulladéktól:

Lomtalanítási területek
Lakossági hulladék ártalmatlanítása
Tetőtéri szeméttárolás
Alagsori szemétlerakó
Örökség megsemmisítése
Irodai szemétszállítás
Települési hulladék

Az ártalmatlanítás ideje alatt különösen fontosnak tartjuk a környezetben élő emberek nyugodt fenntartását. Felszedjük a keletkező szemetet, megpróbálunk udvariasak lenni a lakókkal való súrlódás elkerülése végett.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus