Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Tedd könnyebbé a mindennapokat az ételrendelés lehetőségével!

Eleged van már a főzésből és az utána keletkezett káoszból a konyhában?

Sok idődet viszi el az előkészítés, bevásárlás és maga a főzés folyamata, nem beszélve az utána keletkező mosatlan mennyiségéről, ami szintén rád vár? Akkor épp itt az ideje, hogy lassíts és lazíts egy kicsit! A rohanó hétköznapokban mindenki megérdemel egy kis kényeztetést, például azt, hogy az étel megadott időre házhoz jöjjön! Szerencsére egyre több weboldal kínál kézzel fogható szolgáltatást a problémádra. Ilyen az ÉtelBróker is, amely megoldja az ebéd házhozszállítást. Neked csak annyi a feladatod, hogy kiválaszd a megfelelő finomságot és pár kattintással megrendeld azt! Éttermeink bőséges kínálatában biztos megtalálod a számodra ideális konyhát. Legyen az Magyar, Japán, Thai, Amerikai, Olasz, Indiai vagy akár Mexikói! És a legjobb, hogy az italokról is pillanatok alatt gondoskodhatsz. Általunk garantált, hogy egy száj sem marad éhesen!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus