Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

mardoor beltéri ajtó

Cégünkről

irodaCégünk 1993 óta foglakozik beltéri ajtók gyártásával ill. forgalmazásával. Az egyenletes fejlődés a kitartó munkának, pozitív hozzáállásnak, folyamatos piackutatásnak és a vevők maximális kiszolgálásának köszönhető.

Büszkén állíthatjuk magunkról, hogy a MARDOOR ajtók népszerűsége és szakmai elismertsége magyar és külföldi viszonylatban egyaránt töretlen.
Mivel értük mindezt el? Számunkra mindig a VEVŐ a legfontosabb ! Az első személyes találkozótól a beszerelt ajtók átadásáig figyeljük vevőink minden kívánságát.
Segítünk az ajtó kiválasztásában, együttműködünk a lakberendezőkkel, építési vállalkozókkal és kivitelezőkkel. Nálunk nem az a fontos, hogy minél több drága ajtót eladjunk, hanem az, hogy a végén a vevő elégedett legyen. Egyik legnagyobb sikerünknek könyvelhetjük el, amikor régi vásárlóink visszatérnek és újra MARDOOR ajtót vesznek, vagy amikor ajánlás útján jutnak el hozzánk az újabb érdeklődők.

A vevők többsége nem is gondol bele abba, hogy mennyire fontos az ajtók kiválasztása. „ Na, menjünk ajtót nézni, mert az is kell a lakásba ! „ De vajon belegondoltak – e abba, hogy a felépült vagy felújított házuk, lakásuk első bútora az ajtó? Az ajtó vásárlás hosszútávra szól, nem tudjuk 4 - 5 évente lecserélni, mint egy megunt bútort Sok mindent szem előtt kell tartani a választáskor. Milyen stílusú a lakás? Klasszikus, modern, minimál? Milyenek a fal – és padlóburkolatok, milyen a konyha, a beépített bútorok, a falszínek? És még sorolhatnánk a számtalan tényezőt. Külön gondot jelent a tele és üveges ajtók kiválasztása, ahol sokszor a praktikumot is szem előtt kell tartani. És akkor még nem beszéltünk a legfontosabbról : „ Mennyibe fog ez nekem kerülni ? „ És itt van cégünk újabb előnye . A széles választék, amely igazodik az Ön pénztárcájához. Igen, vannak olcsó, mégis kiváló minőségű laminált felületű beltéri ajtóink. Óriási előnyük a tartósság (CPL minőség ), színválaszték ( 30 fajta fautánzat ) és az igen kedvező ár. A következő árkategória a festett ( MIL vagy RAL szín szerinti ) ajtók, végül a drágább árfekvésű fafúrnéros ajtók. Van miből választani ! Ha megnézik weblapunkat, közel 2000 ajtót láthatnak, az összes típust bemutatjuk valamennyi anyagban és színben. És ha ellátogat bemutatótermünkbe közel 70 ajtót nézhet meg beépített állapotban, köztük falba toló, fal mellé toló, egyszárnyú és kétszárnyú toló kivitelben. Több tablón látható a különböző márkájú kilincs választék ( HOPPE, Lienbacher, Maestro, OLIVARI ) valamint a díszüveg kínálatunk és a többféle kiegészítők : szellőzőrácsok, automata küszöb, pánttakaró sapkák. A fafúrnéros és festett ajtókat a kiváló minőségű, kopásálló, selyemfényű olasz MILESI márkájú festékkel ill. lakkal felületkezeljük, melynek színválasztéka végtelen, mivel egyedi színbeállítást is vállalunk.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus