Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Medieval weapons shop - Középkori fegyverek vásárlása

A középkori fegyverek vásárlása igazi reneszánszát éli manapság Magyarországon. Számtalan hagyományőrző csoport, filmkellékesek, de magánszemélyek is előszeretettel vásárolják ezeket a múltat idéző fegyvereket. A kardok, fejszék, kések és egyéb harci eszközök a férfiasság, valamint a küzdelem jelképei manapság. A legtöbben azonban otthonuk díszeként vásárolják ezeket a tárgyakat.

Tény, hogy nem mindenki rajong a középkori fegyverekért, aki azonban igen, azt pillanatok alatt fel lehet csigázni egy szépen kidolgozott pallossal, vagy szablyával. A magyarok ráadásul hosszú évezredekre nyúló kultúrával rendelkeznek a kovácsolásban, hiszen őseink már jóval a honfoglalás előtt mesterei voltak ezen eszközök elkészítésének.
A középkori fegyverek vásárlása nem alkalmas önvédelemre
Fontos leszögezni, hogy az ilyen jellegű tárgyak közbiztonságra veszélyes eszközöknek számítanak, ezért közterületen szigorúan tilos az ilyenek szállítása. Ez alól egyetlen kitétel van, ha valamilyen céllal tartjuk magunknál. Ilyen lehet például, ha hagyományőrző rendezvényre megyünk. Ekkor azonban érdemes odafigyelni arra, hogy megfelelően be legyen csomagolva. Ha egy rendőr azt tapasztalja, hogy támadásra, emberélet veszélyeztetésére alkalmas a fegyver, azonnal elkobozza azt és a helyszínen még meg is bírságol.

A medieval weapons shopban történő középkori fegyverek vásárlása során a legtöbben elsősorban a pengék, vágófelületek minőségét tartják szem előtt, amelyet a markolat kidolgozottsága követ. A legtöbb ilyen replika nem alkalmas arra, hogy élezést követően valódi kárt tudjon okozni bármilyen tárgyban.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus